DOLAR 32,2611 % 0.03
EURO 35,2303 % 0.21
STERLIN 41,3547 % 0.18
FRANG 35,4498 % 0.06
ALTIN 2.525,19 % 0,98
BITCOIN 67.121,93 0.018

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Çaltıcak kavşağı yine can aldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çaltıcak kavşağı yine can aldı

Antalya’nın en önemli plaj ve mesire alanı olarak adlandırılan Küçük Çaltıcak kavşağı bir motorluya daha mezar oldu. Balıkçı barınağı girişinin de aynı yerde olduğu kavşakta motor sürücüsü Erkan Şahin hayatını kaybetti.

Motoru tabutu oldu
Antalya’da her geçtiğimiz gün artan motorlar sürücülerine resmen canlı tabut oluyorlar. Nitekim yıllardır bir türlü kazaların önlenemediği yerlerden birisi de Büyük ve Küçük Çaltıcak kavşakları. Dün öğle saatlerinde motoruyla Antalya yönüne gelmekte olan Erkan Şahin isimli motor sürücüsüne br otomobil çarptı ve motorcu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Herkes çileden çıktı
Antalya’nın en önemli plajı ve plajı olduğu kadar vatandaşların özellikle mesire alanı olarak kullandıkları Küçük Çaltıcak kavşağında meydana gelen ölümlü trafik kazasına bir yenisi daha eklendi. Aynı zamanda balıkçı barınağı girişinin de olduğu kavşakta yaşanan trafik kazasının ölümle sonuçlanması herkesi çileden çıkarttı.

Barınak girişi ölüm girişi gibi
Küçük Çaltıcak kavşağına 100 metre ileride girişi olan balıkçı barınağına girerken beyaz aracın çarptığı motorsiklet sürücüsü Erkan Şahin kaza yerinde hayatını kaybetti. Bu kavşakta sık sık yaralanma ve ölümlü kazalar oluyor. Defalarca kontrollü kavşak talebi olmasına rağmen şu ana kadar bir gelişme olmadı. Acilen kavşak düzenlemesi yapılmalı…

 

özel haber : vedat gürhan

YORUM YAP