DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
STERLIN 41,0337 % -0.05
FRANG 35,4067 % -0.62
ALTIN 2.500,70 % 1,40
BITCOIN 66.838,04 0.155

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

2 gün arayla sırra kadem bastılar! Nuran Şahin ve Gökmen Kaya ile ilgili yeni gelişme

Yayınlanma Tarihi : Google News
2 gün arayla sırra kadem bastılar! Nuran Şahin ve Gökmen Kaya ile ilgili yeni gelişme

52 yaşındaki Nuran Şahin, yaklaşık 3 hafta önce hastaneye diye gittiği Antalya Alanya’dan kayıplara karıştı. Nuran Şahin’den 2 gün sonra ise sevgilisi Gökmen Fetullah Kaya motosikletiyle sırra kadem bastı. İlk etapta birlikte kaçtıkları düşünülen ikili ile ilgili sıcak bir gelişme yaşlandı.

2 gün arayla sırra kadem bastılar Nuran Şahin ve Gökmen Kaya ile ilgili yeni gelişme

17 Nisan’da Antalya Gazipaşa’daki evinden Alanya’ya giden Nuran Şahin, eşi ve çocukları ile yaşadığı evine bir daha geri dönmedi. Olaydan 2 gün sonra ise sevgilisi olduğu ortaya çıkan Gökmen Fetullah Kaya; Antalya Gazipaşa’dan kayboldu.

Esrarengiz bir şekilde kaybolan ikili ile ilgili olarak yeni detaylar peş peşe ortaya çıkardı. Nuran Şahin’i kaybolduğu gün Alanya’ya köylüsü Durmuş Ali Çelik’in, götürdüğü ilk kez Müge Anlı’nın programında konuşuldu. Çok bilinmeyenli çifte kayıpta Nuran Şahin’le alakalı ilişki iddiaları karşısında eşi Mustafa Şahin’in tepkisizliği dikkat çekti.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ekipler, çok önemli ipuçlarına ulaştı. Önce Gökmen Fetullah Kaya’nın takıldığı güvenlik kameralarına ulaşıldı, ardından da kameralara göre takip etmiş olabileceği güzergahları ortaya koydu. Araştırmalar sonucu iki kamera arasında sırra kadem basan Gökmen Fetulllah Kaya’nın Nuran Şahin’i son gören kişi olduğu belirlendi.

DİK YAMAÇTAN ATILMIŞ İDDİASI

Müge Anlı’ya konuşan görgü şahitleri ile çifte kayıpta çözüme bir adım daha yaklaşıldı. Önce ikilinin Çeçek Mevkii olarak bilinen dik yamaçtan atılmış olabileceği iddiası gündeme geldi. Bu iddia üzerine bölgede geniş çaplı arama çalışmaları başladı.

2 gün arayla sırra kadem bastılar Nuran Şahin ve Gökmen Kaya ile ilgili yeni gelişme

 

Akabinde Nuran Şahin kaybolmadan bir gün sonra Gökmen Fetullah Kaya’yı gören ve gördüğü yerde olmasını garip bulan çoban Müge Anlı’ya ulaştı. Çobanın Gökmen Fetullah Kaya’yı gördüğü yere 500 metre mesafede olan noktada motosiklet bulundu. İlk incelemelere göre motosikletin Gökmen Fetullah Kaya’ya ait olduğu belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin delil toplama çalışmaları anbean canlı yayında aktarılırken, Müge Anlı motosikletin bulunduğu çevrede ikiliyle ilgili başka ipuçlarının da bulunabileceğine dikkat çekti. Motosikletin bulunduğu yerde ceset aranacağı bilgisi de canlı yayında kaydedildi.

 

2 gün arayla sırra kadem bastılar Nuran Şahin ve Gökmen Kaya ile ilgili yeni gelişme

YORUM YAP