DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kitap Fuarı 24 Kasım’da Açılıyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kitap Fuarı 24 Kasım’da Açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 13. Antalya Kitap Fuarı, 24 Kasım Cuma günü resmi açılış töreniyle ziyaretçilere kapılarını açıyor. Fuar, 24 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve ‘Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını birlikte yazıyoruz’ sloganıyla düzenlenecek. Fuarda 263 yazar ve 204 ulusal ve uluslararası yayınevi yer alacak.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi‘nin bu yıl 13’üncüsünü gerçekleştireceği Antalya Kitap Fuarı, 24 Kasım Cuma günü saat 14.30’da resmi açılış töreniyle kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 24 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını birlikte yazıyoruz” sloganıyla gerçekleştirilecek kitap fuarına tüm kitapseverler davetli.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl bu yıl 24 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 13. Antalya Kitap Fuarı 24 Kasım Cuma günü kapılarını kitapseverlere açıyor. Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Kitap Fuarında bu yıl 263 yazar ve 204 ulusal ve uluslararası yayınevi Antalyalılarla buluşacak. “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını birlikte yazıyoruz” sloganıyla gerçekleştirilecek kitap fuarının bu yılki açılış onur konuğu ünlü yazar Ahmet Ümit olacak. 24 Kasım Öğretmenler Günü‘nde saat 14.30’da resmi açılış töreni gerçekleştirilecek, bu yıl öğretmenlere ithaf edilen kitap fuarında, birbirinden değerli yazarlar okurlarıyla buluşacak.

 

DEĞERLİ YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞACAK

 

Ayşe KulinBarış DosterBarış TerkoğluFeyza AltunBarış Pehlivan, Prof. Dr. Celal Şengör, Cihad Yaycı, Dilara Pamuk, Ezo Sunal, Akademisyen anne Saniye Bencik Kangal, Hakan Günday, Işıl Işık, İlker Başbuğİrfan DeğirmenciYılmaz Özdilİsmail Küçükkaya, Saadet Özkan, Mine SöğütMete YararSerhat YabancıTimur SoykanNurullah Gençİnci AralMurat Ağırel, Moruvaki, Zeynep Oral, Serkan Karaismailoğlu, Müfit Can Saçıntı gibi bir çok değerli yazar Kitap Fuarında imza günü ve söyleşi gerçekleştirecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de iki kitabı ile birlikte fuar boyunca okurlarıyla imza gününde buluşacak. Başkan Böcek, tüm Antalyalıları, öğrencileri, gençleri, fuara davet etti.

 

Kaynak: ANKA

YORUM YAP