DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
STERLIN 41,0337 % -0.05
FRANG 35,4067 % -0.62
ALTIN 2.500,70 % 1,40
BITCOIN 66.919,99 -0.119

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

MESUT HEKİMOĞLU ÇOK ÇALIŞTI, DENGELER DEĞİŞTİ… FATİH ERBAKAN GELİYOR!

Yayınlanma Tarihi : Google News
MESUT HEKİMOĞLU ÇOK ÇALIŞTI, DENGELER DEĞİŞTİ…   FATİH ERBAKAN GELİYOR!

Yerel seçimlerde aday olduğu günden bu yana Döşemealtı’nda dengeleri değiştiren dev projeleri ile gençlerden, kadınlardan, emeklilerden ve bölge halkından yoğun alaka gören bugüne kadar dev projeleri dikkat çeken, sosyal medyada mecralarında her söylediği ile keşifte düşerek büyük kitlelere ulaşan, kendi fabrikasında Döşemealtı’ndan Dubai’ye kadar lüks yatlar üreterek yapılan bu çalışmalara karşı herkesin ilgisini çekerek büyük işler başaran Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mesut Hekimoğlu, Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı DR. Fatih Erbakan’la 29 Mart Cuma günü buluşacak.

Türkiye’nin gündemine damgasını vuran Mesut Hekimoğlu’nu Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mesut Hekimoğlu, Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı DR. Fatih Erbakan’ında dikkatini çekti.

Hekimoğlu 29 Mart Cuma günü DR. Fatih Erbakan ile Döşemealtı’nda bir araya gelecek.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mesut Hekimoğlu aday olduğu günden bu güne kadar çizdiği yol haritası ile büyük alaka gördü.

İş insanı, sanayici ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mesut Hekimoğlu Döşemealtı için verdiği vaatleri, çalışmaları ve vizyon, misyonu ile bölgede en çok konuşulan Belediye Başkan Adayı oldu.

İLKLERİ BAŞARAN İNSAN

Döşemealtı’nda kendi ürettiği dev yatları ve ticari başarının zirvesine ulaşan Hekimoğlu bölge halkı tarafından takdirle karşılanmaya devam ediyor.

Döşemealtı bölgesinde otuz dönümlük muz serası ile aynı zamanda tarım sektöründe de başarılara imza atan Mesut Hekimoğlu Dünya’da zor üretilen papaya bitkisini yetiştirerek ithalat ve ihracatını gerçekleştirerek yine üç ayrı fabrikası ile vergi rekortmen listesinde de yerini koruyor.

Yerel seçimlere az bir süre kala heyecanla seçim maratonu sonuçları beklenirken Mesut Hekimoğlu gerek esnaf, gerek STK kuruluşları gerek protokol ve gerek vatandaşlar ile buluşarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu güne kadar yaptığı açıklamaları ile Türkiye gündemine oturan Hekimoğlu başarıları, vaatleri, çalışmaları ile en popüler Başkan adayı olarak bölge halkı tarafından tanınıyor ve medyada yer alıyor.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mesut Hekimoğlu gençlere yönelik çalışması, emeklilere yönelik vaatleri, kadınlara yönelik iş istihdam programları ile sosyal belediyecilik anlayışını sergilemeye devam ediyor. Hekimoğlu Milli sporculara verdiği desteği yanı sıra Döşemealtı Belediye çalışanlarına da şimdiden destek oluyor.

YORUM YAP