DOLAR 32,2817 % 0.12
EURO 34,7898 % 0.03
STERLIN 40,5015 % -0.12
FRANG 35,6315 % 0.23
ALTIN 2.408,18 % -0,05
BITCOIN 63.692,01 -1.102

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Mesut Hekimoğlu’ndan Teşekkür.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mesut Hekimoğlu’ndan Teşekkür.

Değerli yol arkadaşlarım ve çok kıymetli Döşemealtılı kardeşlerim. Bir seçimi daha,huzurla geçirdik. Yaklaşık bir ay gibi kısa sürede sizlerle birlikte seçim sahasında alnımız ak başımız dik olarak sizlere projelerimizi anlattık.

Bu süreç zarfı içerisinde Döşemealtı’nın sorunlarını sizlere aktarmaya gayret sarf ettim. Ancak geldiğimiz noktada vatandaşlarımızın tercihi bu düzenin böyle gitmesi yönünde olduğuyla ilgilidir. Vatandaşımız nasıl bir tercih verdiyse nasıl bir irade ortaya koyduysa buna karşı kimse hiç bir şey diyemez.
Yeniden Refah Partisi olarak önümüzdeki günlerde Türkiye’ye bir umut olmayı başardık. İşte yakalanan bu umudun bir tarafında durmak için Yeniden Refah Partisi’nden son bir ay kala seçim çalışmalarına başlamıştık.

Bu seçim çalışmalarımızda gördük ki Döşemealtı’nda yaşanılan onca olumsuz şeyler var. Biz bu olumsuz olayların üzerine ortaya koyduğumuz projelerle bir şeyler inşa etmeye çalıştık. Elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce bunları ifade ettik. Gece gündüz demeden 24 saat çalıştık. Ramazan Ayı’nda seçim çalışmalarının ne kadar zor olduğunu hepiniz biliyorsunuz.

Buna rağmen dur durak bilmedik, başta çalışma arkadaşlarım, yol arkadaşlarım olmak üzere bu süreçte yanımızda olan olmayan bütün Döşemealtı kardeşlerime şükranlarımı iletiyorum. Bizler her zaman haktan, hukuktan, üretimden, ahlaktan yana olacağımızı bir kez daha paylaşmak istiyorum. Yeniden Refah Partisi çok net olarak görülmüştür ki Türkiye’nin geleceğine Döeşemaltı’nın geleceğine ışık olmaya devam edecektir.

YORUM YAP