DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Seneye o fuar olur mu!..

Yayınlanma Tarihi : Google News
Seneye o fuar olur mu!..

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açmasıyla birlikte Böcek şova dönüştü.
Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Kitap Fuarı ilk gününde Yazar-Başkan (!) Muhittin Böcek’te fuarda ziyaretçiler ile bir araya gelerek kitaplarını imzala mış.

Başkan Böcek ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır herkesle bol bol sohbet etmiş.
Buraya kadar kayda değer bir şey var mı?

Bence Kitap fuarı önemli bir icraat ve bu Fuar’ın da en önemli konuğu ne yazarlar ne de diğer davetlilerdi.
CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır idi.

Hatta yine bence Başarır, Fuara Böcek tarafından belli ki özellikle getirilmiş gibiydi.

Nitekim açılış münasebetiyle yaptığı konuşmada CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, sözlerine Antalya’yı çok kıymetli yazarlar ve kitaplarıyla buluşturduğu için Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür ederek başladı.

 

Ammaaa, “Fuarın bu yıl 13’ncüsün yapıyoruz. Başkanla seneye 14’ncüsünde de burada olacağız” sözleri bu fuara damgasını vuran bir çıkıştı.
Siz o açılışta olsanız, CHP Grup Başkan Vekili de Ankara’dan gelip fuara katılıp mikrofona davet edildiğinde sarfettiği bu sözleri partinin o günkü en yetkili ağzından duyduğunuzda ne düşünürdünüz?

Evet bende aynını düşündüm!..

Yani mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin tekrar adayıdır.
Söyleyen de koskoca partinin koskoca gurup Başkan Vekili.

Yanlış mı düşünmüşüz ki?

Neden yalan söyleyeyim ben CHP’nin adayının bu kadar erken açıklanmasını beklemiyordum.
Ama Ali Mahir Başarır’ın bir bildiği var ki, “Fuarın bu yıl 13’ncüsün yapıyoruz. Başkanla seneye 14’ncüsünde de burada olacağız” diyor.
Olmasa böyle bir cümleyi neden kullansın?.
Para verseler kullanır mı!.
Emin olun aklıma 2019 seçimleri öncesi CHP’nin bir önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya’ya gelip, Feslikan güreşleri için yaylaya çıkıp, Muhittin Böcek’in malikânesinde konaklaması geldi.
Hatta iki gelişi kıyasladım.
Sonra kendi kendime dedim ki, “Biri Genel Başkan diğeri Gurup Başkan Vekili. Kıyaslamaya kalkarsak bir önceki genel başkana ayıp etmez miyiz?”
Getiriliş niyetinde benzerlik var olmasına var da, 2024’te kitap fuarı devam eder mi, Muhittin başkan o tarihlerde yaylada kendisini inzivaya alıp anılarını mı yazar işte orası muamma.
Kimse geleceğin resmini çizemez de, tahmin etmek herkesin hakkı.

Hakkı da, Ali Mahir Başarır’ın o sözlerinden sonra Ümit Uysal’ın son hali nasıl bir hal almıştır vallahi merak ettim.
Hatta o merakım beni az daha çatlatacak arkadaş!.
Kitap fuarında da yoktu.

Bir de Manavgatlılara her seçim öncesi yaptığı gibi veda edercesine “Artık ben yokum” diyen CHP’li Şükrü Sözen gerçeği de vardı.
“Gerçeği” diyorum zira Sözen ismi birileri tarafından Büyükşehir için gündemde tutulmaya çalışılıyor da ondan.

Bu arada, CHP İstanbul, Ankara ve Aydın dışındaki belediye başkanlarını “memnuniyet anketi” ile örgüt yöneticileri, il milletvekilleri ve parti yöneticilerinin görüşleri alınarak, büyük ölçüde eğilim yoklaması ile belirleyecek imiş de, hal böyleyken Başarır’ın sözleri havada mı kalacak ki?
Hem de koskoca Gurup Başkan Vekilinin ha.

Yok canım daha neler!..

YORUM YAP